psych

Switch to desktop Login

Статии

2014 годината на Коня

Годината на Коня, обещава огромно количество подаръци и изиненади. За някои 2014, ще бъде много важна и решаваща както в делови така и в личен план. Това е време за усъвършенстване на почти всяка сфера на човешкия живот и личностното му развитие. 2014 за много ще бъде година на изпитанията, изхождайки от природата на Коня, който не е от най - предвидимите. Но ако възприемате с лекота неочакваните обрати на съдбата. Можете да получите много удоволствия от вълнуващи и интересни събития.

Освен това, Коня се отличава с тънко чувство на справедливост, той е мъдър и много интуитивен. Затова фаворити през годината ще бъдат предимно честни и искрени хора, те наистина ще бъдат съпътствани от късмет във всички техни начинания. Коня покровителствува творчеството и изкуството, по заслуги награждава този който наистина е достоен и заслужава това. Трудни времена ще настъпят за които мамят, лъжат, авантюристите, както и за тези които лежат на чужд гръб. Освен финансови проблеми тази година ще донесе и прекъсване на отношенията с приятели, партньори и половинки. Единствения начин да се избегнат тези неща е вътрешната промяна. Коня е справедлив, но не е злопаметен и ако сте искрени, разкаете се, той няма да си отмъщава и да търси реванш, а по - скоро ще помогне.

Събития през 2014 макар и не бурно развиващи се, са достатъчно непредсказуеми, а някои моменти дори взимат опасен завой. Привидната ленност и мързел на Коня е доста коварна - никога незнаеш кога ще се обърне в другата посока. Наистина трябва да заслужите неговото разположение, и не с напразни обещания, а с упорита работа и вежливи действия. Само имайте предвид, че един мъдър кон има собствено мнение и не понася съвети на другите, особено ако те са наложени.

Годината на Коня ще донесе разочарование на твърде импулсивните и емоционални хора. Тъй като Коня не приветства не обмислените и мотивирани дейстивия на секундата. През 2014 спокойно можете да запишете или да се включите във всякакъв вид обучение, което на по - късен етап ще е  едени допълнителен бонус за вас в кариерата и в голяма степен ще подобри, перспективите на вашето професионално бъдеще.

Планетарните аспекти на годината са доста силни, но неоднозначни. Успехът във финансовите дела, ще изисква незабавни решения въз основа на интуиция и прозорливост.

През годината не трябва да се харчи много, особено за развлечение и придобиване на луксозни стоки. Коня обича финансовото планиране и стабилност на бюджета.

Що се касае до любовната сфера, Коня покровителства само сериозните и безкористни отношения. Брак основан на материалната изгода в тази година е обречен на неуспех. Също така, няма да е леко и на тези, които си играят с чуждите чувства, манипулират отношенията и много лекомислено се отнасят към тях.

 

 

 

 

Copyright by Psych 2013. All rights reserved.

Top Desktop version